Hiustesi hyväksi

Monipuolinen parturi-kampaamo Limingassa

Tule päivittämään hiuksesi uuteen tyyliin! Hiustupa Anna Koo on täyden palvelun parturi-kampaamo kaikenikäisille Limingan keskustassa. Suunnittelemme juuri Sinulle parhaan värin ja leikkauksen sekä teemme upeat kampaukset jokaiseen tilaisuuteen. Tervetuloa!

Hiusten värjäys ja muotoilu

Olivatpa hiuksesi sitten pitkät, lyhyet tai jotain siltä väliltä, väri- ja leikkauspaketeistamme löytyy sinulle juuri oikea vaihtoehto.

Voit valita vivahteikkaan monisävyvärjäyksen, kirkastaa hiustesi ilmettä raidoilla tai peittää juurikasvun nopealla tyvivärjäyksellä. Naisten ja miesten hiustenleikkausten lisäksi leikkaamme huolella ja hellävaraisesti myös perheen pienimpien hiukset. Leikkauspakettiin sisältyy aina pesu, muotoilutuotteet ja föönaus.

Meiltä saat myös permanenttipalvelut sekä ripsien ja kulmien värjäyksen.

Kampaukset ja meikit

Teemme upeita kampauksia ja meikkejä niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä saat myös toiveidesi mukaisen hääkampauksen ja -meikin tärkeään päivääsi. Käyttämämme meikit ovat tasokkaita Nee Make Up Milano sekä Stargazer -sarjojen tuotteita.

Laadukkaat kampaamotuotteemme

Käytämme suomalaiselle hiukselle suunnattuja, korkealaatuisia KC Professional -hiustenhoitotuotteita. Meiltä voit ostaa kotiin KC Four Reasons -tuoteperheen tuotteita sekä huippusuosittuja Color Mask -hiusnaamioita.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä