Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Intialainen päähieronta

Rentoudu intialaisessa päähieronnassa Limingassa

Vaivaako stressi, päänsärky tai jännittyneet hartiat? Tule kokeilemaan ihanan rentouttavaa intialaista päähierontaa Hiustupa Anna Koo:hon Liminkaan!

Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jolla saadaan tehokkaasti laukaistua ei-toivottua lihasjännitystä pään, hartioiden, yläselän ja niskan alueilta. Ayurvedaan eli intialaiseen mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perustuva hoito on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä ja se sopii kaikenikäisille.

Selätä stressi ja ota aikaa itsellesi

Hiustupa Anna Koo:ssa voit hengähtää arjen kiireiltä koulutetun ammattilaisen tekemässä intialaisessa päähieronnassa. 40 minuutin mittainen hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään tehokkaasti mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska, pää sekä kasvot. Intialainen päähieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia.

Hoito suoritetaan vaatteet yllä joko istuen tai hoitoalustalla maaten. Hoidon jälkeen olo on rauhallinen ja seesteinen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hiustupa Anna Koo
Kirkkotie 4 A
91900 LIMINKA

Y-tunnus: 2043793-9
Puh: 045 159 9779

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hiustupa Anna Koo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa