Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Parturi-kampaamopalvelut

Monipuolinen parturi-kampaamo Limingassa

Tule päivittämään hiuksesi uuteen tyyliin! Hiustupa Anna Koo on täyden palvelun parturi-kampaamo kaikenikäisille Limingan keskustassa. Suunnittelemme juuri Sinulle parhaan värin ja leikkauksen sekä teemme upeat kampaukset jokaiseen tilaisuuteen. Tervetuloa!

Hiusten värjäys ja muotoilu

Olivatpa hiuksesi sitten pitkät, lyhyet tai jotain siltä väliltä, väri- ja leikkauspaketeistamme löytyy sinulle juuri oikea vaihtoehto.

Voit valita vivahteikkaan monisävyvärjäyksen, kirkastaa hiustesi ilmettä raidoilla tai peittää juurikasvun nopealla tyvivärjäyksellä. Naisten ja miesten hiustenleikkausten lisäksi leikkaamme huolella ja hellävaraisesti myös perheen pienimpien hiukset. Leikkauspakettiin sisältyy aina pesu, muotoilutuotteet ja föönaus.

Meiltä saat myös permanenttipalvelut sekä ripsien ja kulmien värjäyksen.

Kampaukset ja meikit

Teemme upeita kampauksia ja meikkejä niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä saat myös toiveidesi mukaisen hääkampauksen ja -meikin tärkeään päivääsi. Käyttämämme meikit ovat tasokkaita Nee Make Up Milano sekä Stargazer -sarjojen tuotteita.

Laadukkaat kampaamotuotteemme

Käytämme suomalaiselle hiukselle suunnattuja, korkealaatuisia KC Professional -hiustenhoitotuotteita. Meiltä voit ostaa kotiin KC Four Reasons -tuoteperheen tuotteita sekä huippusuosittuja Color Mask -hiusnaamioita.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hiustupa Anna Koo
Kirkkotie 4 A
91900 LIMINKA

Y-tunnus: 2043793-9
Puh: 045 159 9779

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hiustupa Anna Koo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa