Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Hiustesi hyväksi

Ripsienpidennykset

Kauniit ja näyttävät ripsienpidennykset

Ovatko omat ripsesi lyhyet, harvat tai värittömät? Oletko aina haaveillut pitkistä ja tuuheista ripsistä?

Hiustupa Anna Koo:ssa teemme sinulle unelmiesi ripset! Kevyet, kauniit ja helppohoitoiset ripsienpidennykset ovat kätevä tapa saada silmiin näyttävyyttä. Oulun lähellä Limingassa sijaitsevasta Hiustupa Anna Koo:sta saat sekä klassiset ripsienpidennykset että volyymiripset. Ammattitaidolla kiinnitetyt ripsienpidennykset eivät rasita omia ripsiä, joten voit huoletta nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Varaa oma ripsienpidennysaikasi jo tänään!

P.S. Tiesithän, että meiltä saat myös ripsien ja kulmien värjäyksen!

Klassiset ripsienpidennykset

Valitessasi klassiset ripsienpidennykset, voidaan saada aikaan joko tuuheampi tai luonnollisempi lopputulos omista ripsistäsi, valitsemistasi ripsikuiduista sekä toiveistasi riippuen. Klassisissa ripsienpidennyksissä omiin ripsiisi kiinnitetään jokaiseen yksi yksittäinen ripsikuitu ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla. Klassisten ripsienpidennysten huoltoväli on noin 2-4 viikkoa.

Volyymiripset

Valitessasi volyymiripset, käytämme uusinta ripsienpidennystekniikkaa, jossa yhteen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana. Tästä syystä volyymiripset sopivat loistavasti erityisesti harvaripsisille. Volyymiripset eivät kuitenkaan rasita omia ripsiä yhtään enempää kuin klassiset ripsienpidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat kevyempiä kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsien huoltoväli on noin 3-4 viikkoa.

Otamme aina huomioon omien ripsiesi kunnon ja valitsemme juuri Sinulle parhaimmat ripsienpidennykset!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hiustupa Anna Koo
Kirkkotie 4 A
91900 LIMINKA

Y-tunnus: 2043793-9
Puh: 045 159 9779

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hiustupa Anna Koo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa